Να στείλετε μήνυμα

 

Η HORIZON FORMWORK CO., LTD.

 

Επαγγελματίας κατασκευαστής συστημάτων σκελετών και σκαλωμάτων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Εκδόθηκε τριετές σχέδιο δράσης για καθαρότερο αέρα

Πιστοποίηση
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Λώρα.

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία διαρκεί για περίπου 4 χρόνια, και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η υπηρεσία που παρέχουν είναι παραπάνω από αναμενόμενη. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει πολλά χρόνια.

—— Κρέσιμιρ Μπρέμπρικ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Εκδόθηκε τριετές σχέδιο δράσης για καθαρότερο αέρα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εκδόθηκε τριετές σχέδιο δράσης για καθαρότερο αέρα

Εκδόθηκε τριετές σχέδιο δράσης για καθαρότερο αέρα

 
Ενημέρωση: 3 Ιουλίου 2018 5:00 English.gov.cn
 

 

Το Κρατικό Συμβούλιο δημοσίευσε ένα τριετές σχέδιο δράσης για να κερδίσει τη μάχη για έναν γαλάζιο ουρανό, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα.

Στόχος της ήταν η μείωση των εκπομπών των κυριότερων ρύπων του αέρα και των αερίων του θερμοκηπίου, με σημαντική μείωση της πυκνότητας των PM 2.5, και μείωση του αριθμού των σοβαρά μολυσμένων ημερών.

Έως το 2020, οι εκπομπές διοξειδίου του θείου και οξειδίων του αζώτου θα πρέπει να μειωθούν τουλάχιστον κατά 15% από τα επίπεδα του 2015, ενώ οι πόλεις με χαμηλά πρότυπα ποιότητας του αέρα θα πρέπει να έχουν τις εκπομπές PM 2.5 μείωση της πυκνότητας τουλάχιστον κατά 18%, σύμφωνα με το σχέδιο.

Το ποσοστό των ημερών με καλή ποιότητα αέρα θα πρέπει να φθάσει το 80% ετησίως,και το ποσοστό των πολύ μολυσμένων ημερών θα πρέπει να μειωθεί κατά 25% ή περισσότερο από τα επίπεδα του 2015 στις πόλεις σε επίπεδο νομού και άνω.

Για την επίτευξη των στόχων, το Κρατικό Συμβούλιο κάλεσε τις αρχές να προσαρμόσουν τις βιομηχανικές δομές και να προωθήσουν την πράσινη ανάπτυξη, να διορθώσουν την ενεργειακή δομή για να οικοδομήσουν ένα καθαρό, αποδοτικό ενεργειακό σύστημα,προσαρμογή των συστημάτων μεταφορών για την προώθηση των πράσινων μεταφορών, και να βελτιώσουν τη διαχείριση της ρύπανσης με τη βελτιστοποίηση των συστημάτων χρήσης της γης.

Καλεί την Επιτροπή να καταβάλει προσπάθειες για την υλοποίηση μεγάλων σχεδίων δράσης και δραστηριοτήτων για τη μείωση της ρύπανσης, να συντονίσει την πρόληψη και τον έλεγχο για την αντιμετώπιση των ημερών με υψηλή ρύπανση και να βελτιώσει τη νομοθεσία,κανονισμοί και πολιτικές.

Οι αρχές θα πρέπει επίσης να αναπτύξουν υποδομές και ικανότητες και να ενισχύσουν την επιβολή του νόμου, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αναθέτουν σαφώς ευθύνες και να εμπλέκουν το κοινό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν σε περιοχές όπως η περιοχή Πεκίνου-Τιαντζίνου-Χεμπέι και οι γύρω περιοχές, το δέλτα του ποταμού Γιανγκτσέ και οι πεδιάδες των ποταμών Φενχέ και Βέϊχε.

Χρόνος μπαρ : 2018-07-03 18:18:42 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. H. Chang

Τηλ.:: +86 319 3188757

Φαξ: 86-319-3156299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)