Να στείλετε μήνυμα

 

Η HORIZON FORMWORK CO., LTD.

 

Επαγγελματίας κατασκευαστής συστημάτων σκελετών και σκαλωμάτων

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Το Χεμπέι προβλέπει νέο γύρο βαριάς ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Πιστοποίηση
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Λώρα.

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία διαρκεί για περίπου 4 χρόνια, και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η υπηρεσία που παρέχουν είναι παραπάνω από αναμενόμενη. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει πολλά χρόνια.

—— Κρέσιμιρ Μπρέμπρικ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Το Χεμπέι προβλέπει νέο γύρο βαριάς ατμοσφαιρικής ρύπανσης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Χεμπέι προβλέπει νέο γύρο βαριάς ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Από τον Zhang Yu στο Shijiazhuang. chinadaily.com.cn Ανανεωμένο: 2018-11-21 13:38

 

Η επαρχία Χεμπέι στη Βόρεια Κίνα θα δει μέτρια έως βαριά ατμοσφαιρική ρύπανση από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών για τη διάσπαση των ρύπων,Η πρόβλεψη της επαρχίας για την Τετάρτη το πρωί.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση θα παραμείνει στις ανατολικές και κεντρικές περιοχές της επαρχίας για περίπου τέσσερις ημέρες, λόγω της δυσμενούς ροής αέρα, της υψηλής υγρασίας και της αντιστροφής της θερμοκρασίας.είπε το γραφείο πρόληψης και ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Hebei.

Η επαρχία θα εκδώσει πορτοκαλί συναγερμό - το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο σε ένα σύστημα τεσσάρων επιπέδων - για βαριά ατμοσφαιρική ρύπανση στις 6 μ.μ. την Πέμπτη και θα ξεκινήσει δράσεις έκτακτης ανάγκης δεύτερου επιπέδου αναλόγως.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η επαρχία εκδίδει προειδοποιήσεις για βαριά ατμοσφαιρική ρύπανση από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Αυτός ο κύκλος νέφους αναμένεται να πλήξει 11 πόλεις στην επαρχία, συμπεριλαμβανομένης της επαρχιακής πρωτεύουσας της πόλης Shijiazhuang, Baoding, Hengshui, Tangshan και της νέας περιοχής Xiongan.

Η ομίχλη θα χαλαρώσει σταδιακά στις 27 Νοεμβρίου, όταν φθάσει ένα κρύο μέτωπο με καλύτερες καιρικές συνθήκες για να διασκορπίσει τους ρύπους.

Η πορτοκαλί προειδοποίηση σημαίνει ότι ο ημερήσιος μέσος δείκτης AQI (δείκτης ποιότητας του αέρα) προβλέπεται να υπερβαίνει το 200 για τρεις συνεχόμενες ημέρες ή περισσότερο.

Όταν εκδίδεται μια πορτοκαλί προειδοποίηση, τα βιομηχανικά εργοστάσια στην επαρχία κλείνουν ή οι δραστηριότητές τους περιορίζονται προκειμένου να μειωθούν οι ατμοσφαιρικές ρύποι.

Χρόνος μπαρ : 2018-11-27 16:20:15 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. H. Chang

Τηλ.:: +86 319 3188757

Φαξ: 86-319-3156299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)