CO. ΕΓΚΙΒΩΤΙΣΜΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, ΕΠΕ.

 

Επαγγελματικός κατασκευαστής των συστημάτων εγκιβωτισμού και υλικών σκαλωσιάς

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

ΧΙ ταξίδι G20 στην περαιτέρω ανοικτή οικονομία υποστυλωμάτων

Πιστοποίηση
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Laura

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Kresimir Brebric

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
ΧΙ ταξίδι G20 στην περαιτέρω ανοικτή οικονομία υποστυλωμάτων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΧΙ ταξίδι G20 στην περαιτέρω ανοικτή οικονομία υποστυλωμάτων

Από CAO DESHENG | China Daily | Ενημερωμένος: 2019-06-24 01:34

 

Η συνεδρίαση των ηγετών sino-ΗΠΑ στο περιθώριο της συλλογής στην Ιαπωνία ανέμεινε να διευκολύνει τις εντάσεις

Ο Πρόεδρος ΧΙ επερχόμενο ταξίδι Jinping στην Ιαπωνία για τη Σύνοδο Κορυφής G20 θα ενισχύσει τη διεθνή συναίνεση στην υποστήριξη του multilateralism και μιας ανοικτής οικονομίας ανάμεσα στον αυξανόμενο προστατευτισμό που οι αργαλειοί μεγάλοι πέρα από τη σφαιρική οικονομία, παρατηρητές είπαν.

 

Είπαν ΧΙ επερχόμενη συνεδρίαση με τις Ηνωμένες Πολιτείες που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής θα μπορούσε επίσης να de-κλιμακώσει τις εντάσεις διμερούς εμπορίου μεταξύ των παγκόσμιων δύο μεγαλύτερων οικονομιών.

 

ΧΙ θα είναι στην Ιαπωνία από τα από από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο για να παρευρεθεί στη 14η Σύνοδο Κορυφής G20 στην Οζάκα στην πρόσκληση του Ιάπωνα πρωθυπουργού Shinzo Abe, εκπρόσωπος LU Kang Υπουργείου Εξωτερικών που λέεται την Κυριακή.

 

Η Κίνα αναμένεται για να χρησιμοποιήσει την πολύπλευρη συνεδρίαση για να επαναλάβει τη δέσμευσή της για τη διεθνή συνεργασία, να αντιτάξει τον προστατευτισμό και να συντηρήσει τη σταθερότητα της υπάρχουσας διεθνούς οικονομικής τάξης, εν λόγω Zhou Fangyin, ένας ανώτερος ερευνητής των διεθνών σχέσεων στο Guangdong ίδρυμα για τις διεθνείς στρατηγικές.

 

Οι σφαιρικοί ηγέτες από τις οικονομίες που αντιπροσωπεύουν πάνω από 80 τοις εκατό του παγκόσμιου ΑΕΠ θα συλλέξουν στην Οζάκα για να συζητήσουν αργότερα μέσα στη βδομάδα τέτοια ζητήματα όπως τη σφαιρική οικονομία, το εμπόριο και την επένδυση, την καινοτομία, το περιβάλλον, την ενέργεια και την απασχόληση.

 

Η σύνοδος κορυφής έρχεται ανάμεσα στην ανάπτυξη των ανησυχιών ότι η εμπορική τριβή μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ απειλεί τη σφαιρική οικονομική ανάπτυξη.

 

«Η Κίνα προσπαθεί να επεκτείνει τις οικονομικές και εμπορικές συνεργασίες μέσω των πολύπλευρων πλατφορμών εμπορικών συναλλαγών ή των περιφερειακών μηχανισμών οικονομικής συνεργασίας, τους οποίους, μέχρι ενός ορισμένου βαθμού, η εμπιστοσύνη ώθησης βοήθειας στη διεθνή κοινότητα,» Zhou είπε.

 

Η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών G20, που καθιερώνεται σε απάντηση στη σφαιρική οικονομική κρίση του 2008, πρέπει να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην αντίσταση του προστατευτισμού και υποστήριξη μιας ανοικτής οικονομίας για να καθησυχάσει τις αυξανόμενους αβεβαιότητες και τους κινδύνους στη σφαιρική οικονομία, πρόσθεσε.

 

Ο Guillermo Santa Cruz, διευθυντής του κινεζικού οργάνου ελέγχου επένδυσης του εμπορικού επιμελητηρίου Αργεντινή-Κίνα, έγραψε σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην πολιτική έκθεση πρόβλεψης για τη Σύνοδο Κορυφής G20 Οζάκα ότι «είμαστε σε ένα σημείο όπου πρέπει να ενισχύσουμε το μήνυμα της ειλικρίνειας, της ολοκλήρωσης και του θεμιτού ανταγωνισμού που θα μας πάρει σε μια κοινή ευημερία».

 

Η οικοδόμηση μιας ανοικτής σφαιρικής οικονομίας με τα ισχυρά πολύπλευρα όργανα είναι το καθένα στα συμφέροντα, ιδιαίτερα λιγότερο ανεπτυγμένος και αναπτυσσόμενες χώρες, είπε.

 

ΧΙ και ατού που συμφωνούνται σε μια τηλεφωνική συνομιλία την προηγούμενη εβδομάδα που συναντιέται στην Ιαπωνία. Η επερχόμενη συνεδρίασή τους έχει αυξήσει τις ελπίδες ότι οι δύο χώρες θα στενεψουν τις διαφορές τους. Οι ειδήσεις έχουν γυρίσει το σφαιρικό συναίσθημα χρηματιστηρίου πρός τα πάνω, αν και οι συγκεκριμένες προσπάθειες απαιτούνται ακόμα για να φθάσουν σε μια διαπραγμάτευση, εμπειρογνώμονες εν λόγω.

 

Το Chen Hongbin, συνδυαζόμενος ερευνητής στα ιδρύματα της Σαγκάη για τις διεθνείς μελέτες, είπε ότι η συνεδρίαση του ΧΙ-ατού θα είναι αναμφισβήτητα στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής G20.

 

Το Chen είπε ότι η μακράς διαρκείας εμπορική τριβή έχει οδηγήσει στον κατηφορικό κίνδυνο για την κινεζική οικονομία, και αργαλειούς ενός τους αρνητικούς αντίκτυπου επίσης πέρα από τη αμερικανική οικονομία.

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προειδοποίησε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι τα δασμολόγια εμάς-Κίνα που έχουν εφαρμοστεί ή έχουν προταθεί θα μπορούσαν να κόψουν τη σφαιρική οικονομική παραγωγή από 0,5 τοις εκατό, ή $455 δισεκατομμύρια, το 2020.

 

Η συνεδρίαση του ΧΙ-ατού θα βοηθήσει να διευκολύνει τις εντάσεις μεταξύ του Πεκίνου και της Ουάσιγκτον στις εμπορικές διαφωνιές, Zhou εν λόγω. «Δεν μπορείτε να αναμείνετε τη συνεδρίαση για να επιλύσετε το εμπορικό ζήτημα, αλλά θα εγχύσει την ώθηση στις εμπορικές συζητήσεις,» πρόσθεσε.

 

Roach του Stephen, ένα μέλος Σχολής στο πανεπιστήμιο Γέιλ και ένας πρώην πρόεδρος του Morgan Stanley Ασία, είπαν στην πολιτική έκθεση πρόβλεψης για τη Σύνοδο Κορυφής G20 Οζάκα ότι το ψήφισμα είναι δυνατό, αλλά δεν θα είναι εύκολο στο τρέχον κλίμα.

 

«Η δικομματική πολιτική υποστήριξη της Αμερικής της Κίνας είναι ιδιαίτερα προβληματική να απειλήσει να μετατραπεί ένας εμπορικός πόλεμος σε παρατεταμένο και καταστρεπτικό οικονομικό Ψυχρό Πόλεμο,» Roach εν λόγω. «Τώρα, περισσότερο από πάντα, ένας εύθραυστος κόσμος είναι στην απελπισμένη ανάγκη της πολιτικής θέλησης και της φρόνησης.»

Χρόνος μπαρ : 2019-06-24 11:47:29 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. H. Chang

Τηλ.:: +86 319 3188757

Φαξ: 86-319-3156299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)