CO. ΕΓΚΙΒΩΤΙΣΜΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, ΕΠΕ.

 

Επαγγελματικός κατασκευαστής των συστημάτων εγκιβωτισμού και υλικών σκαλωσιάς

Σπίτι
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Ποιοι εμπειρογνώμονες λένε για τις Κίνα-ΗΠΑ ανταλλάξτε την ένταση

Πιστοποίηση
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα HORIZON FORMWORK CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Laura

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Kresimir Brebric

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ποιοι εμπειρογνώμονες λένε για τις Κίνα-ΗΠΑ ανταλλάξτε την ένταση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι εμπειρογνώμονες λένε για τις Κίνα-ΗΠΑ ανταλλάξτε την ένταση

Από Yang Yang | το chinadaily.com.cn | Ενημερωμένος: 2019-06-24 06:45

 

Οι κινεζικοί εμπειρογνώμονες μοιράστηκαν τις ιδέες τους στα θέματα κλειδί στις Κίνα-ΗΠΑ οικονομικές και την εμπορική ένταση σε ένα σεμινάριο στο Πεκίνο την Πέμπτη.

Υποστήριξαν τις απόψεις σχετικά με τους τεχνολογικούς αποκλεισμούς και την οικονομική ανάπτυξη, την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και το δίκαιο παιχνίδι στην αγορά. Εδώ είναι τι είπαν.

 

Huang Hanquan, διευθυντής του ιδρύματος βιομηχανικής και τεχνολογικής Επιτροπής οικονομικών, εθνικής ανάπτυξης και μεταρρύθμισης

Ο τεχνολογικός αποκλεισμός Πολιτεία ενάντια στην Κίνα δεν μπορεί να σταματήσει τη αναπτυξιακή διαδικασία της Κίνας. Η Κίνα έχει ένα πλήρες βιομηχανικό σύστημα, που βελτιώνει τη δυνατότητα καινοτομίας, τα άριστα σενάρια εφαρμογής των επιστημονικών και επιτευγμάτων τεχνολογικής καινοτομίας, και ένα υψηλού επιπέδου, πολλαπλής στάθμης και όλος-διαστατικό σχέδιο της διεθνούς επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας. Η χώρα έχει τη δυνατότητα να σπάσει μέσω του αποκλεισμού.

Η Κίνα συνδέει επίσης το μεγάλο ενδιαφέρον με την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει γίνει ένα πρότυπο για τη σφαιρική διακυβέρνηση πνευματικής ιδιοκτησίας. Το Φεβρουάριο του 2018, το σφαιρικό πολιτικό κέντρο καινοτομίας δημόσιευσε μια έκθεση σχετικά με το διεθνή δείκτη το 2018 πνευματικής ιδιοκτησίας, ο οποίος χαρτογραφεί το εθνικό περιβάλλον IP για 50 ερευνημένες οικονομίες με 40 δείκτες. Η Κίνα ταξινόμησε 25ο, επάνω από 2 θέσεις από το 2017.

Με ένα ακριβές σύστημα προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας, η Κίνα έχει τη δυνατότητα να σπάσει μέσω των ΗΠΑ τον τεχνολογικό αποκλεισμό και να σημειώσει πρόοδο στην οικονομική ανάπτυξή της.

 

Γκάο Guoli, διευθυντής του ιδρύματος χωροταξίας και περιφερειακή οικονομία, κινεζική ακαδημία της μακροοικονομικής έρευνας

Τα μέτρα εμπορικής προστασίας της αμερικανικής κυβέρνησης θα βλάψουν τα συμφέροντα των αμερικανικών εσωτερικών καταναλωτών, των επιχειρήσεων και των γεωργικών παραγωγών. Δεν είναι συμβάλλον στη συνεχή και υγιή οικονομική ανάπτυξη της εσωτερικών οικονομίας και της κοινωνικής σταθερότητας των ΗΠΑ.

Υπολογίζεται ότι κάθε αμερικανικό νοικοκυριό θα χάσει περίπου $550 λόγω των δασμολογίων η που αμερικανική κυβέρνηση επιβάλλει αυτήν την περίοδο στα προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα και η απώλεια θα ξεχυθεί σαν θάλασσα σε $2.200 εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν τα δασμολόγια στα κινεζικά προϊόντα περιεκτικά, Γκάο εν λόγω, αναφέροντας τις στατιστικές από το ίδρυμα Peterson για τα διεθνή οικονομικά.

Εν τω μεταξύ, τα αυξανόμενα δασμολόγια θα αυξήσουν επίσης τις δαπάνες παραγωγής και λειτουργίας των αμερικάνικων εταιριών και θα συμπιέσουν την κλίμακα πωλήσεων και διάστημα κέρδους, είπε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι εμπειρογνώμονες λένε για τις Κίνα-ΗΠΑ ανταλλάξτε την ένταση  0

Huang Qifan, κακία-διευθυντής του κέντρου της Κίνας για τις διεθνείς οικονομικές ανταλλαγές

Κανένας δεν κερδίζει σε έναν εμπορικό πόλεμο.

Στο παρελθόν λίγοι μήνες οι ΗΠΑ έφραξαν πολλές κινεζικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στα μέρη πυρήνων, τα τσιπ και τα συστήματα λειτουργίας. Αυτή η συμπεριφορά θα κάνει τη ζημιά στις κινεζικές επιχειρήσεις, αλλά οι αμερικάνικες εταιρίες θα βλαφθούν επίσης.

Οι αμερικάνικες εταιρίες έχουν εξυπηρετήσει τους κινεζικούς καταναλωτές για πολύ καιρό και τους κινεζικούς απολογισμούς αγοράς για 20-50 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς της. Εάν χάσουν την κινεζική αγορά, είναι αναπόφευκτες επιχειρήσεις θα χάσει τα χρήματα και θα χρεοκοπήσει.

Η συμπεριφορά της αμερικανικής κυβέρνησης είναι ενάντια στην τάση της παγκοσμιοποίησης και των δασμολογίων που επέβαλε στα κινεζικά προϊόντα θα πληρωθεί τελικά από τους αμερικανικούς καταναλωτές και βλάπτει σε το, την Κίνα και τη παγκόσμια οικονομία.

 

Χρόνος μπαρ : 2019-06-24 11:39:29 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
HORIZON FORMWORK CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. H. Chang

Τηλ.:: +86 319 3188757

Φαξ: 86-319-3156299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)